Beste prijs-kwaliteits verhouding Gratis verzending vanaf € 150,- Alle soorten motorolie Voor particulieren en bedrijven

De hoogste kwaliteit smeerolie

De producten van 77 Lubricants worden geproduceerd in een van de grootste en meest geavanceerde smeeroliefabrieken van Nederland. Deze fabriek, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 130.000 metric tons smeermiddelen als eindproduct, heeft een opslagcapaciteit van 17 miljoen liter, meer dan 60 tanks voor het opslaan van smeermiddelen en diverse opslagcentra voor verpakte producten.

De ISO 9001-gecertificeerde fabriek maakt gebruik van een volledig uitgerust laboratorium waardoor volledige naleving van de producteisen is gewaarborgd. Bovendien biedt het laboratorium een programma ter analyse van de geproduceerde oliën.

77 Lubricants is met trots een internationaal merk, dat een verfijnde productlijn van de hoogste kwaliteit in Europa aanbiedt. Dit wordt gecombineerd met uitstekende service van het verkopend personeel en het technisch team, die de producten in de markt zetten.

Betrokkenheid, persoonlijke en individuele ondersteuning van onze partners en klanten is onze tweede natuur. Bij ons kunt rekenen op snelheid en betrouwbaarheid. Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.